TV 2 Play
Min konto

Oppsummering

HamKam fikk en drømmeåpning på kampen da Udahl fant Ødegård, og var en VAR-avgjørelse unna å legge på til 2-0, men Haugesund kom mer med i kampen inn mot pause. I andre omgang var HamKam baktunge og bortelaget utnyttet dette til å snu kampen på kun to minutter ved Diarra og en suser fra Konradsen. Norheim utlignet med et solid hodestøt på en corner, og selv om hjemmelaget var nærmest i sluttminuttene, ble det nok en poengdeling for hjemmelaget som fortsatt ikke har vunnet i Eliteserien 2024. Haugesund hadde trengt alle tre poengene, men med tanke på treneravgangen rett før helga, ser gutta ut til å være fornøyde med poengdeling. Til neste gang, Morten Harviken Skjæret og Anders Møllersen takker for følget.