TV 2 Play
Min konto

Oppsummering

KFUM vinner 1-0 mot FK Haugesund på Haugesund Sparebank Arena. Det første oppgjøret mellom lagene ble ingen stor fotballkamp. Første omgang gikk mot slutt uten en eneste målsjanse da Hummelvoll-Nunez utnyttet en stor tabbe av landslagskeeper Selvik. Han snappet pasningen hans opp til Ludvikson og satte ballen i mål bak en fortvilt FKH-keeper. Andre omgang bød på flere sjanser til begge lag. Nærmest var Diarra når han headet innlegget fra Seone i stolpen bak en utspilt Ødegaard. Nevnte Diarra hadde også flere sjanser uten at hjemmelaget fikk hull på byllen. Dermed kunne Kåffa-guttene juble hemningsløst når sluttsignalet lød. Med seier i dag klatret oslolaget opp til sjetteplass, mens FKH datt ned til trettendeplass med sitt tredje strake hjemmetap.