TV 2 Play
Min konto

Oppsummering

Rosenborg vinner til slutt 3-1 mot FK Haugesund på Haugesund Sparebank Arena. Kampen var absolutt mer jevnspilt enn hva resultatet tilsier, men når alt kommer til alt var trønderne de beste foran mål. Anført av to mål av måltjuven Ole Sæter i første omgang la det et godt fundament for en ny trepoenger til RBK. FKH fikk en god start på andre omgang da Bruno Leite satte inn 1-2 i det 50. minutt. Nevnte Sæter kunne fått seg et hattrick da han ble tildelt straffespark midtveis i andre omgang. Denne gangen var det derimot Egil Selvik som vant duellen. Dermed fortsatte hjemmelaget sin jakt på utligning. Selv om det var nære ved et par anledninger, spesielt ved innbytter Innvær, gikk det som det ofte går når et lag jakter utligning. Rosenborg utnyttet at FKH blottla seg, og Reitan-Sunde serverte 1-3 til Broholm like før dommeren blåste av kampen. Dermed fortsetter Rosenborg sin gode start og går opp på ni poeng, mens hjemmelaget blir stående med sine seks.