TV 2 Play
Min konto

Oppsummering

Det er slutt på Aspmyra stadion! Toppkampen mellom Bodø/Glimt og Molde ebber ut i 1-1 og poengdeling etter en tett, jevn og tøff batalje. Bodø/Glimt styrte mye av banespillet på eget kunstgress, lykkes godt i frispillingen bakfra, men fikk det ikke til å stemme på siste tredel - mye grunnet et godt taktisk skolert og defensivt organisert Molde-forsvar. Likevel fikk de helgule hull på byllen allerede etter åtte minutter da Nino Zugelj styrte ballen i lengste med et utsøkt hodestøt. Heller ikke Molde fikk det til å stemme offensivt i kveld, men moldenserne var effektive da muligheten bød seg. Kristian Eriksen fikk styrt et hjørnespark mot lengste stolpe hvor Kristoffer Haugen dukket opp og sørget for utlikning etter 55 minutter. I etterkant av Moldes utlikning hadde Glimt, og i særdeleshet Albert Grønbæk, noen gode muligheter til å vippe kampen i de helgules favør, men slik gikk det ikke. Dermed endte det med 1-1 og poengdeling mellom disse aktørene i denne omgang. Jarle-André Almendingen takker så mye for følget! På gjensyn!