TV 2 Play
Min konto

Oppsummering

Kampen er slutt, og det ender 1-0 til Stabæk som tar en sterk seier mot et godt Røa-lag! Det startet jevnt, og begge lag skapte sine sjanser. Etter hvert tok Stabæk mer og mer over, og da Omarsdottir dukket opp bak i feltet sørget hun for 1-0 og ledelse til pause. I andre omgang presset Røa lenge på for utligning, og på et tidspunkt kunne det også se ut til at de fikk ballen i mål, noe dommer derimot ikke fikk med seg! Etter hvert gikk lufta ut av Røa, og Stabæk kunne kontrollere inn seieren! Dette var en kamp mellom to jevngode lag, og Stabæk tar med denne serien seg forbi Røa, med like mange poeng! Per nå er det hele fire lag som står med tolv poeng, og det virker som det er flere lag som har lyst på tredjeplassen i år! Med det takker jeg for følget og ønsker alle en fortsatt fin helg!