TV 2 Play
Min konto

Oppsummering

Dommerens fløyte er en etterlengtet lyd for hjemmelaget, som blir regelrett utspilt i sluttminuttene her. Stabæk gikk i garberoben med ledelse etter en jevnspilt førsteomgang. Lyn innehar initiativet i startgropen av den andre omgangen, men det skal ikke ta lang tid før de tilreisende tar over. Stabæk går opp i hele 0-4 før Lyn får sin etterlengtede scoring. Reduseringen ga fornyet håp til Lyn-laget, men det skulle ikke ta langt tid før gjestene stakk kniven enda dypere i Lyn-såret, og gjør vondt verre. Fasit 20 minutter senere blir intet mindre enn 1-7 til bortelaget. En knusende seier som Lyn vil fortrenge så fort som overhode mulig. Med det takker vi for oss og ønsker alle en strålende lørdag videre i solskinnet!