TV 2 Play
Min konto

Oppsummering

Da er kampen over på Åsane Arena, og gjestene har fullt fortjent vunnet 3-0. Det første målet kom allerede før to minutter var spilt, da Sævik satte opp Tennebø, som gjorde resten selv og trillet gjestene i føringen. Åsane hadde en fin periode midtveis i 1. omgang, men da Sævik doblet ledelsen på straffespark etter 36 minutter, var det ingen vei tilbake. Tvedten satte spikeren i kista etter timen spilt, og det var hele tiden et spørsmål om hvor mye Vålerenga ville. Gjestene var nærmere både 4 og 5-0 enn Åsane var å redusere, og dermed kan Vålerenga reise hjem med tre poeng og fortsatt tabelltopp.