TV 2 Play
Min konto

Oppsummering

Dommer Harrington blåser av en rysare av en kamp! Chelsea tok ledelsen etter 8 minutter når Palmer serverte Mudryk som sørget for 0-1. Snaue 8 minutter senere utliknet Nottingham Forest etter en heading av Boly. Lagene var like langt i det vi gikk til pause, og vi skulle bli vitner til 3 nye scoringer i den andre omgangen. Callum Hudson-Odoi sendte hjemmelaget i ledelsen etter 74 minutter. Chelsea satte på turboen etter 80 minutter og innbytter Sterling kopierte Odoi og utlikner, før Nicolas Jackson sørget for Chelsea-ledelser snaue 2 minutter senere. 2-3 skulle vise seg å bli sluttresultatet og Chelsea ligger a poeng med Newcastle, som ligger på sjetteplass. Nottingham Forest har etter alle solemerker fornyet sin Premier League kontrakt og stemningen på City Ground var meget god etter kampslutt, tross tap. Med det takker jeg for følget!