TV 2 Play
Min konto

Oppsummering

Chelsea knuser byrival West Ham 5-0 etter en dominerende forestilling hjemme på Stamford Bridge. Palmer, Gallagher og Madueke scoret hvert sitt mål i førsteomgangen, og andreomgangen var ikke mange minuttene gammel da Jackson økte ledelsen til 4-0 etter flott forarbeid av Madueke. Etter 79 minutter kom Jackson alene med keeper og satte trygt inn sitt andre for ettermiddagen og 5-0 til hjemmelaget. West Ham forsvarte seg forferdelig dårlig kampen gjennom, og gang på gang skapte Chelsea store sjanser. 14 skudd på mål i løpet av kampen snakker for seg selv. Bowen hadde intet mindre enn tre baller i metallet i løpet av kampen, men det overskygges fullstendig av hvor svake West Ham var i banespillet og i forsvar. Chelsea melder seg for alvor på i kampen om spill i Europa neste sesong, og med dagens forestilling kan West Ham se langt etter nettopp det. Takk for følget, og ha en fin søndag videre.