TV 2 Play
Min konto

Oppsummering

For en fotballkamp det ble levert på Anfield i aften! Salah tilbake fra start og et Liverpool som virkelig tok kommandoen i kampen. Det var hjemmelaget som skapte sjansene i den første omgangen, selv om Tottenham hadde mye ball. Presset hjemmelaget viste frem må ha gitt Klopp gåsehud i den første omgangen. Det tok 16 minutter før den første scoringen skulle komme. Gakpo slo et nydelig innlegg som Salah satte i mål med hodet fra bakre stolpe. Rett før pause var det flipperspill inne i 16-meteren til Totteham der Salah til slutt fikk avsluttet. Vicario reddet forsøket, men på returen satte Robertson ballen i mål. Liverpool leverte en mesterlig første omgang og gikk til pause med en ledelse på to mål. Etter pause fortsatte kampen i samme spor og allerde fem minutter etter pause tegnet Gakpo seg på scoringslisten. Han knuste Romero i lufta etter et innlegg fra Elliot og stanget Liverpool tre mål foran. Kun 10 minutter senere tok Elliot saken i egne hender og banket ballen i krysset fra 18 meter. En fantastisk scoring fra Elliot og Liverpool! Det ble etter hvert mye bytter og Tottenham jobbet seg for alvor inn i kampen igjen. Etter 72 minutter fikk de betalt da Richarlison satte ballen trygt i mål etter et godt innlegg fra Brennan Johnson. Kun fem minutter senere trillet Son ballen i mål og Tottenham var for alvor tilbake i kampen. Det siste kvartet var det høy intensitet og sjanser begge veier, men kampen ebbet ut med 4-2 og tre poeng til Liverpool i Klopp sin nest siste hjemmekamp. Tusen takk for følget gjennom denne nydelige fotbalkampen, og fortsatt god søndagskveld!