TV 2 Play
Min konto

Oppsummering

Dommer Bodding blåser av kampen, og Stabæk slår Kongsvinger i solskinnet på Nadderud! Kampen var så godt som avgjort etter den første omgangen, da hjemmelaget ledet hele 3-0 og Harald Holter var blitt tildelt det røde kortet. Den andre omgangen kan ikke sies å ha vært noe særlig bedre for gjestene fra Kongsvinger, når ungguttene og resten av Stabæk-spillerne fortsatte å angripe med intensitet og vilje i gjennom hele kampen ble det hele 5 mål til Bærums-laget. Vennbergs utvalgte skapte så og si ingenting i løpet av hele kampen, og klarte ikke å snu den vonde trenden Kongsvinger har hatt i innbyrdes oppgjør mot Stabæk. Med seier til hjemmelaget i dagens kamp står Stabæk og Kongsvinger med like mange poeng, til tross for at Stabæk har en kamp mindre spilt. Flere unge spillere fikk vist seg frem i dagens oppgjør, og det ender til slutt 5-0. Med det takker jeg for følget, og ønsker dere en fin lørdagskveld videre!