TV 2 Play
Min konto

Oppsummering

Kampen er over, og Egersund snur kampen og vinner 1-3 mot Ranheim. Ranheim fullstendig dominerte førsteomgangen og ledet fult fortjent 1-0 til pause etter scoring av John Hou Sæter, og skapte samtidig flere store sjanser i førsteomgangen, uten at de scoret flere mål. Allerede et par minutterut i andreomgangen så du tendensene til andre takter fra Egersund, og etter å ha styrt banespillet setter Dahlby inn utligning etter 67 minutter. Det er av sine egne man skal ha det, sies det, og det fikk virkelig Ranheim føle på da tidligere ranheimspiller Andreas Helmersen først setter inn ledelse etter 71 minutter, før han noen minutter senere serverer Halgunset som setter inn 1-3. Etter å ha dominert hver sin omgang kan man trygt si at Egersund tok best vare på sine sjanser, mens Ranheim kun klarte å sette en ball i mål. Egersund tar en sterk seier borte mot Ranheim og fortsetter med det den gode seriestarten med å overta førsteplassen i Obosligaen, mens Ranheim nå står med kun 1 seier på 7 kamper, og befinner seg i øyeblikket på 13. plass i Obosligaen, a poeng med Sandnes Ulf som ligger på playoff. Takk for følget, og ha en fin lørdag videre.