TV 2 Play
Min konto

Oppsummering

Kampen er over på Consto Arena, der hjemmelaget fortjent har vunnet 2-1. Mjøndalen tok tak i kampen fra start, men var vél effektive da de scoret to mål på rappen i det 8. og 9. minuttet. Mjøndalen fortsatte å skape en del farligheter, men Åsane hevet seg inn mot pause. Først smalt det i stolpen fra Nygard, før Larsen traff tverrligger og inn på et frispark. Den andre omgangen var vel daff, der Mjøndalen la seg langt tilbake og Åsane slet med å finne veien til mål. Mot slutten måtte Åsane ta stor risiko, og da burde Mjøndalen kontret inn i alle fall ett mål. Dermed ender det med tre viktige poeng til de brunkledde, mens de oransje slukøret må ta flyet hjem til Bergen med null poeng.