TV 2 Play
Min konto

Oppsummering

Det ender nesten med tennissifre på Etihad, og Erling Braut Haalands navn står skrevet hele fire ganger i scoringsprotokollen! Det var egentlig aldri noen som helst tvil i kveld: Haaland satte inn 1-0 fra straffemerket i det 12. minutt, før samme mann doblet ledelsen drøyt 20 minutter senere. Hattricket var et faktum like før pause, da nordmannen omsatte nok et straffespark i mål. Wolverhampton fikk faktisk en tidlig redusering ved Hwang i det 53. minutt, men det lille håpet som potensielt eksisterte på 3-1, ble umiddelbart eliminert da Haaland banket inn sin fjerde scoring i det 54. minutt. Álvarez fastsatte sluttresultatet til 5-1 med sin scoring i det 85. minutt, kun to minutter etter at han entret banen. Dermed ser tabellen slik ut: Arsenal på 1. plass med 83 poeng, og Manchester City på 2. plass med 82 poeng og én kamp til gode. La oss håpe at dette tittelracet lever hele veien inn til siste serierunde 19. mai! Fredrik Tennfjord takker for følget.