Trøbbel før bryllupet:– Håpløst

I mai skal Karianne Vilde Spetalen få skreddersydd brudekjolen sin, men hun mangler én viktig detalj.

PROBLEM: Karianne Vilde Spetalen har møtt på et problem opp mot bryllupsplanleggingen. Foto: Privat
PROBLEM: Karianne Vilde Spetalen har møtt på et problem opp mot bryllupsplanleggingen. Foto: Privat

I desember i fjor giftet influenser Karianne Vilde Spetalen (29) og milliardærsønnen Kristian Spetalen (28) seg spontant i kirken på Norefjell.

Det avslørte førstnevnte i podkasten «Jennie og Karianne» i januar.

29-åringen har tidligere uttalt at gjestene den gang fikk kort varsel, siden de bestemte seg for å gjennomføre bryllupet på Norefjell bare få uker før. 

Derfor vil det faktiske bryllupet finne sted i Toscana i Italia, med familie og venner til stede. Det blir et lite bryllup, med i underkant av hundre gjester.

29-åringen har imidlertid møtt på problemer i forbindelse med bryllups-planleggingen. 

Se og Hør omtalte saken først.

Det avslører 29-åringen i en video på Snapchat denne uken. 

– Da jeg kjøpte brudekjolen, fikk jeg beskjed om at jeg måtte ha skoene til bryllupet klar innen mai, sier hun innledningsvis.

Spetalen skal nemlig få brudekjole sydd opp av skredder denne måneden, da må hælene være på plass.

Men da brudeskoene ble levert i postkassa fikk hun seg en overraskelse. 

Kjøpte sko til 15.000 kroner

Det var i starten av april at Spetalen gikk til innkjøp av ett par brudesko til 15.000 kroner fra butikken Manolo Blahnik.

Så oppdaget hun det.

– Jeg ser at det mangler en diamant, og når jeg har betalt 15.000 kroner så tenker jeg at det er greit å si ifra, forteller hun i videoen.

Det skal deretter ha vært mye fram og tilbake med butikkens kundeservice. Spetalen forteller at hun til slutt fikk beskjed om at skoene måtte sendes på reparasjon. 

Det vil, ifølge Spetalen, ta tre til seks uker. 

– FUNKER IKKE: Influenseren forteller at hun ikke kan vente i tre til seks uker for å få brudeskoene reparert. Foto: Skjermdump / Snapchat
– FUNKER IKKE: Influenseren forteller at hun ikke kan vente i tre til seks uker for å få brudeskoene reparert. Foto: Skjermdump / Snapchat

– Det funker jo ikke. Jeg skjønner at de kanskje har et system, men når du betaler 15.000 kroner for et par sko, så bør det være mindre stress for kunden som har kjøpt skoene. 

– De er helt ubrukte. Det hadde vært bedre for meg å få sendt de av gårde, sånn at de kunne gitt meg et nytt par, istedenfor at jeg må sende de til reparasjon, mener hun. 

God kveld Norge har forsøkt å komme i kontakt med  Manolo Blahnik gjentatte ganger, uten hell. 

– Håpløst

Til God kveld Norge forteller influenseren at hun forventet bedre kundeservice med tanke på produktets pris. 

– Og litt bedre løsninger på hva man skal gjøre. For om skoene hadde vært brukt og blitt ødelagt hadde jeg skjønt at de sendte skoene til reparasjon, sier hun og legger til: 

– Men når du får skoene levert defekt, så er det litt unødvendig at jeg skal bruke tid på det. 

Spetalen mener butikken burde betalt for returen på skoene og sendt henne nye med det samme. 

– Jeg har sendt mange bilder av skoene i flere omganger, og styret mye frem og tilbake. Så det blir jo bare mer styr for alle parter.

Nå venter hun på en ny mail fra butikken. 

– Det siste jeg har sagt til dem er at jeg ikke kan vente så lenge på reparasjon, og da må jeg heller returnere de og kjøpe noe annet eller et nytt par.

– Hva tenker du om kundeservicen? 

– Det er helt håpløst at det første forslaget deres er å sende skoene til reparasjon når de er ubrukte, svarer hun og avslutter:

– Jeg håper de godtar løsningen om å returnere de, slik at jeg muligens bestiller nye sko da jeg snart har time hos skredderen. Skoene er jo kjempefine, så jeg vil selvfølgelig ha dem.

Har du fått med deg disse klippene?

Se flere videoer