«Love Is Blind»-paret har blitt foreldre

I vinter kunne hele verden følge med svenskenes opp- og nedturer, før de til slutt ble gift på TV. Nå har de fått en sønn.

BABYLYKKE: Sergio Rincòn og Amanda Jonegård har blitt foreldre. Foto: Johan Paulin / Netflix
BABYLYKKE: Sergio Rincòn og Amanda Jonegård har blitt foreldre. Foto: Johan Paulin / Netflix

Sergio Rincòn (38) og Amanda Jonegård (34) fant tonen under tiden på Netflixs realityserie – «Love Is Blind»

Nå har to blitt til tre og paret ble mandag foreldre til en liten gutt som har fått navnet Ralf. 

Gladnyheten deler de i et felles innlegg på Instagram.

De nybakte foreldrene opplyser at fødselen gikk veldig bra. 

– Alle er glade og friske.

– Han er en så søt liten fyr som fylte livene våre med kjærlighet fra første stund.

Hvem er du?

Bare dagene før termin, delte det høygravide paret flere tanker om hvem det lille barnet i magen var – og hvem det kommer til å bli. 

– Med 4 dager til termin er jeg så nysgjerrig på hvem du er?

– Generelt tror jeg du liker rutiner og konsekvens når du begynner å sparke rundt samme tid hver dag. Dette høres ut som moren din. Vi vet at du vil ha litt hår når du blir født som høres ut som faren din (jeg var skallet til over 1 år), skriver Jonegård på Instagram. 

– Jeg tipper du er en brunette med brune øyne, som vil synes faren din er den morsomste personen å heng rundt siden han alltid har energi til alt som er morsomt, og han vil sannsynligvis introdusere deg til fotball tidlig. 

– Vi vil vise deg verden og lære deg det vi vet, men jeg hørte at en førstefødt er den største læreren, og vi er elevene som lærer livet over alt. Vi er klare til å møte deg og henge med deg resten av livet, skriver Jonegård avsluttende. 

Turbulent reise 

Reisen til Rincòn og Joengård har vært turbulent under tiden på «Love Is Blind». 

Under innspillingen gikk det blant annet rykter om at Rincòn ventet barn med en kvinne i Barcelona.

Under gjenforeningen bekrefter ekteparet at det var sannhet i ryktet. Kort tid før bryllupet, fikk paret nemlig beskjed om at det var født et barn i Sverige, som tilhører Rincòn.

Selv om nyheten kom som et sjokk for paret, har de holdt sammen. Det virker heller ikke som det har satt kjepper i hjulet for forholdet, for i gjenforeningen kunne de avsløre at de venter barn sammen.

– Vi gleder oss til å dele en hverdag sammen og ha hverandre som støtte i alle oppturer og nedturer i livet, sier paret til Netflix og fortsetter:

– Akkurat nå er det ekstra spennende da vi skal ha barn sammen – dette kort tid etter bryllupet. Det er virkelig et nytt kapittel. Det skal bli fantastisk å gå gjennom denne reisen – fra graviditet, til fødsel, og så bære hjem en liten en som vi skal oppdra.