TV 2 Play
Min konto

Sportsdøgnet Live

9. mai 18:44
Casper Ruud og Miomir Kecmanovic som doublepartnere i Roland-Garros i 2019. De møtes for annen gang på rad i en Masters1000-turnering når de står overfor hverandre i 2. runde i Roma.

Ruud møter Kecmanovic i Roma fredag

Casper Ruud møter fredag sin tidligere doublepartner Miomir Kecmanovic i 2. runde i Internazionali d'Italia i Roma.

Se kampen på TV 2 Play!

Det ble klart da serberen slo kvalifiseringsvinner Brandon Nakashima 6-4, 6-4 i 1. runde torsdag. Kampen skulle vært spilt onsdag, men ble da utsatt på grunn av regn. Også torsdag regnet det i Roma, noe som førte til at kampen måtte avbrytes i 2. sett og gjenopptas etter en pause.

Ruud og Kecmanovic kjenner hverandre godt. De har spilt flere doubleturneringer sammen, og de har også stått på hver sin side av nettet ved flere anledninger.

Siste gang var i forrige turnering, Madrid Open. Da vant Ruud klart 6-4, 6-1.

Kecmanovic var også motstander i finalen da Ruud tok fjorårets eneste turneringsseier i Estoril. Sifrene da ble 6-2, 7-6 (7-3).

Ruud og Kecmanovic har også vært motstandere på rødgrusen i Roma. For fem år siden møttes de i kvalifiseringen til storturneringen, og Ruud vant 6-2, 6-1.

Det har ikke bare gått hans vei. I 2019 sto Kecmanovic igjen som vinner både i Zhuhai i Kina (da Ruud trakk seg med sykdom etter å ha tapt første sett klart) og i gruppespillet i sesongfinalen for unge spillere.

Vinneren av 2. rundekampen fredag møter australske Jordan Thompson eller brasilianske Thiago Monteiro i 3. runde.