Min konto

Sportsdøgnet Live

9. mai 18:38
NTB
Alexander Straus greide ikke å føre Bayern München til dobbelttriumf. Wolfsburg vant cupfinalen torsdag.

Dobbelttriumfen glapp for Bayern-kvinnene

Bayern München er suveren seriemester for kvinner, men torsdag glapp dobbelttriumfen for laget til Alexander Straus. Wolfsburg vant cupfinalen 2-0.

Det var Wolfsburgs niende cuptittel på rad. Bayern har vunnet serien fem ganger siden 2015, men tok sin første og eneste cuptittel i 2012.

Jule Brand ga Wolfsburg en drømmestart med scoring i det 14. minutt. Hun ble satt opp av Lena Oberdorf etter ballerobring høyt på banen. Maria Luisa Grohs i Bayern-målet burde nok ha reddet skuddet, som kom fra langt hold.

Dominique Janssen doblet ledelsen i det 40. minutt da hun nikket inn et hjørnespark.

Wolfsburg var klart best i den første omgangen, og Bayern hadde ikke en ordentlig målsjanse.

Tuva Hansen startet på benken for Bayern, men hun ble byttet inn ved pause for Katharina Naschenweng. Bayern søkte en vei inn i kampen i den andre omgangen og kom til gode sjanser, men fikk ikke ballen i mål. Merle Frohms i Wolfsburg-målet leverte flere gode redninger.

Det gjenstår fortsatt to serierunder i Bundesliga, men Bayern München er sju poeng foran Wolfsburg og kan ikke innhentes. Bayern er ubeseiret i serien og står med 17 seire og tre uavgjorte.